Nya mobilen , trasig?=(

Grymt gympass! =D Härligt! Nu hungring så jag dör. Va jätte hungrig redan när jag vakna, men hade för lite tid på mig att hinna äta frukost. Blev en celcius som mättade och gjorde mig pigg på gymmet =D Nu en baguett, yougurt och kaffe! Helt ensam på våning 7 på södertörn. Bakom mig finns en dörr, inne i den sitter det människor och skriver tenta... Precis som ja ska göra i mrorn. Nu blir det läsa på, pränta, nöta, upprepa. Motivationen är inte direkt hög. Jag är på nått sätt rätt trött iaf, min nya mobil vill inte starta =( tillbaka till den gamla utan nr.

Men jag ska vara positiv idag! =)

Morgon glad och pigg ! =D

Idag känner jag Livet! Och med det menar jag att trots tråkig tenta plugg så känner mig sådär härligt extra positiv och glad idag! =D Ett helt okey träningspass och en celcius kl 07 på morgonen kan göra en morgon riktigt bra! =D

Endorfinerna flödar! Känns som det kommer bli en bra dag! =D trots skolarbete i massor!

Det är inte lätt alltid! :p


Du försvann ljudlöst

När du försvann levde jag på mina minnen. Hur vi tillsammans låg i soffan bara du och jag, tillsammans med ljudet av våra röster. jag sprang ofta och mötte dig när du kom hem men en dag var det som att en vind drog över oss, och du rycktes nästan bort från mig. Och en dag gjorde du det. Försvann, ljudlöst ifrån mig.


<3


Måndag

Va på gymmet idag kl 07, trött som bara den.. =) Fick gymma själv också vilket jag börjar bli ovan med nu.
Träningen gick halv bra, sov max 3 h och va jätte trött. Blev ett ganska kort pass. Det är tur att jag ska träna tis, ons och två pass på torsdag ! =)

Sitter och äter min frukost just nu i skolan och ska snart börja plugga i massor. Min vän Bea kommer nog hit vid 12 och håller mig sällskap!=D

Måste tipsa om en super bra dryck när jag nu skriver om träning. Celcius! Den har tydligen fått bra omdömme och är både nyttig, god och får en pigg!=D




De står att den även ska hjälpa en att förbränna fler kalorier, det kan man ju tro lite som man vill. Jag dricker den mest som en vanlig energie dryck , för att bli pigg :D Fördelen är bara att Celcius både är nyttigare och goare än t ex redbull! Det läggs några hundralappar på denna dryck i månaden.. Men helt klart värt det! =D


Söndag..

Idag sov jag föör länge! inte alls bra då jag känt mig seg hela dagen, och har knappast lyckats få in mycket av tentan i huvudet... Men det är så det blir när man sover för länge. Somna 23 och vakna 13 :S Antar att jag tog igen av veckans dåliga sömn där eller nått..

Precis varit ute och gått 40 min med min vän Bea :D Planerat att vi måste ta tag i våra liv lite^^ Jag avskyr samma tråkiga vardagar men ändå efter en heldags plugg så orkar man inte göra nått speciellt. Framför allt också för att man bor i Riksten! 40 min ifrån stan..... Söker studentlägenhet närmre stan. Jag och bea vill ju flytta ihop =D

Snart sova, ska gymma kl 07 i morrn. Snart är det sommar, nu blir det all in på träningen :)

Tenta plugg en lördag...

Sitter nu och försöker läsa en engelsk härlig stor bok om Moho som vi om några dagar har tenta på. Och jag kan verkligen ingenting..Därav kunde jag inte låta mig själv åka till min vän Isa som har en liten fest/chill kväll hos sig ikväll...:( Tråkigt!

Men det är just så här det är vid tenta veckor... Får längta tills nästa helg istället!!=)
Ska försöka sätta mig och vara effektiv fram till iaf 21 nått ikväll, sen blir det mys med älskling eller nått annat beroende på om de dyker upp nått spontant!

Men jag ska inte låta mig göra nått annat fram tills 21 tidigast ikväll iaf! Annars kommer jag bara få "ångest", dåligt samvete i morrn.



Hade kunnat haft en mkt bättre dag/ kväll hos min fina vän isa!=( <3 Svåra tenta..!! Och varför ska boken vara på engelska?! aaw. Ja , jag är nog lite bitter just nu...

Studenten

Sticker iväg och handlat mat i vårt fina väder... elller??!

Studenttröjan får självklart följa med!:D



Studenten är Saknad! <3 En av dem bästa dagen i ens liv! och nu är det snart 2 år sen...

Så himla bra!!=D

Haft min klassvän över hos mig hela dagen idag=D Började med att ta mig till affären, handla cola, kakor, lunch. Allmänt onyttiga men ett måste om man ska orka vara effektiv.

Gjorde en gruppuppgift klar på 5 sidor. Började 10,15 och blev precis klara =D Nu jäklar kan jag boka av skoluppgifter. Nu är det all in på tentan ... DamN! Men iaf glad att för engångs skull bara kunna koncentrera mig på en sak !=)

Studentlivet är mysigt just nu! iaf idag=D Snart blir det poweyoga och sen mys med min älskling!!=) En bra torsdag! Hoppas er tordag varit lika fin!=)

Tentan gjord!

Vilken härlig morgon jag fick , en sån morgon man behöver för att sen skriva en tenta=D
Vaknade av en tupp som gal och som hade hakat sig? för den slutade inte. Jag blev livrädd och flög typ upp ur sängen. Sen hann ja duscha, dricka en halv koppkaffe, äta lite frkost och lyssna lite på musik och oroa mig lite inför tentan.

Men jag tror det gick helt okey =) Jag malde på och skrev hur mkt som helst! men om de är rätt eller bara massa snack en del grejer vet ja ju inte. Därför ja malde på , på dem frågor ja va lite osäker på. Kanske kan man då få in nått som är rätt. Satt iaf 22,5 h , 6 frågor att svara på. Skrivkramp!!

Nu södertörn och roat mig med Bea och Johan ett tag. Just nu är jag själv... Borde börja plugga på nästa tenta...

Kl 18 blir det kickboxning!! =D waay! ja är livrädd...=D

Nervös!

Krypt ner i sängen nu, mest för att försöka komma i säng någelunda tidigt och hoppas på att inte försova mig i morrn :S Är rätt nervös nu faktiskt...:S saker jag oroar mig för :

*
kommer jag hitta?
*
tänk om ja tar fel buss..
*
tääänk om ja missar någon buss eller pendel för att de är förseningar i sl?
*
Tentan!

Ska gå igenom allt en sista gång nu. Sen sova!=) viktig dag i morrn väntar !!:S

Den kalla , tråkiga vardagen i Sverige vid tenta veckorna...

Tycker vardagen är lite tråkig just nu. Jag är en väldigt rastlös person, vill att nått ska hända ofta. Den här tråkiga vardagen är inget för mig. Jag är inte gjord för att leva i Sverige med tråkig vinter, i Riksten där det inte händer mycket ( men har iaf tur att jag har 40 min in till stan) Men 40 min åker man inte direkt in sådär spontant på en vardag.

Men jag måste börja göra mer spontana grejer i min just nu trista vardag. inte bara studier......



Jag avlider snart......aaaw=( tur att jag har kickboxningen att se framemot iaf . Alltid nått!

Men du är snäll iaf!

Va på vårdcentralen idag. Blodvärderna såg normala ut, vilket är jätte skönt. Men min yrhet och svimningskänsla och trötthet finns ju fortfarande kvar. Jag undrar varför jag känner så och de har absolut blivit mer på senaste tiden .. jag har dålig syn, kan det bero på det?

Ska iaf på hälsoundersökning och ta lite mer allmäna prover på måndag. Dem ville ge mig en akut tid. Jag sa att det inte behövdes, men dem dem ansåg att jag inte skulle behöva gå runt och känna mig yr så ofta. Jag gillar tullinge vårdcentral! =) Dem bryr sig verkligen.

Men irriterad på läkaren jag fick träffa idag som inte kunde uttala svenska ordentligt. Det var faktiskt knappt att jag alls förstod vad han sa till mig vilket han sen påpekade också.
Jag har inget emot brytning och sånt. Men jobbar man inom vården och framförallt som läkar så borde man iaf kunna prata så att jag som klient, patient förstår vad som sägs. Vad sägs som en svenska kurs och lära sig uttala dem svenska orden lite bättre? Men jag är iaf inte elak.  När han sa:
" Du förstår mig inte riktigt va? "  så kläcka jag ut orden " Njaa, men du är snäll iaf" =D Jag fick ett skratt tillbaka som svar :p

Han är säker en skitbra läkare! men just då när vi pratade tyckte jag de inte. Han pratade på en massa och jag förstod knappt nått..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min händelse rika dag! ^^ hoppas ni haft en mysigare morgon!=D


Mys i sängen med massa böcker!:p

Det blev halv mkt pluggande idag, kan inte påstå att det blivit super mycket faktiskt... men något som är bra är att älskling följde med mig till huddine och fixade abonemang och minneskort till min mobil idag!=D skönt att fixat det :p man vill ju kunna använda alla funktioner på mobilen=D

Krypt ner i sängen nu, den som saknas är min älskling. Blivit några nätter tillsammans och det är alltid små jobbigt och krypa ner själv hemma sen. Istället får jag fortsätta roa mig med socialpsykologin. sen sooooooooovaa!

Mitt liv känns ganska tråkigt just nu, bara plugg ... aaw! =(


Jag avlider....

Trots bra humör så avlider jag på skolan just nu. Böckerna finns brevid. Jag försöker ta tag i att läsa en engelsk tjock bok om MOHO.. Men lusten och motivationen finns inte riktigt där. Ge mig motivation, sommarlov eller värme!!



aaaaaaw...............! :p Ja gillar skolan, jag gillar arbetsterapeut programmet. Men ibland får man faktiskt säga att det är riktigt tråkigt!! Det är tur att jag har någelunda koll på socialpsykologin. Tror ja ger upp den tjocka MOHO boken och satsar på den istället. Man får ju prioritera^^ MOHO va inge kul att lära sig!


Så jäkla glaaaaaad !! =D

Helt galet! den lilla överraskningen min vän bea skulle ge mig var knappast en liten överraskning! =D
Överraskningen var en mobiltelefon, en touch! Snacka om att jag blev glad. Svårt att ta emot en sån present. Anledningen till att jag fick den var att hennes pappa hade fått den gratis pågrund av att ha köpt ett par Iphones. Bea sa att hon såg den hemma och tänkte på mig! =D Taaaaaaack gumman!! <3<3<3 Helt klart bäst! Hur ger man igengäld på en sån present liksom ? :O Gratis kaffe i skolan varje dag? haha.
______________________________________________________________________________________

Jag har precis gymmat, sov max 2 h men lyckades ta mig upp lika glad iaf. Det var tillomed så att Hannes blev förvånad att jag kunde va så pigg och glad trots så lite sömn. Men jag är glad idag :D kanske för mobiltelefonen. Troligen!=D

Sitter på skolan nu, ska plugga tenta, ska vara effektiv så jag kan ta mig hem relativt tidigt idag. Hoppas iaf! =)



<3

Mysig söndagskväll

En mysig söndaskväll är t ex att sitta hemma hos min granne/ vän Bea och dricka kaffe, plugga lite, se på män som hatar kvinnor och prata om allt som rör våra tankar.

Det är precis vad det är jag ska göra nu snart. Sen att hon sa att hon hade med sig en liten överraskning till mig gör mig jäääätte nyfiken!!=D söt hon är!



Nu ska jag babla socialpsykolgi igen innan jag går!

Ha en fin kväll!

Söndag, den typiska städ plugg dagen

Det är söndag, jag vaknade 11,45 hemma hos Älskling. Yeesss! nu kommer ja typ va seg hela dagen. Ogillar att sova så länge. Istället för att väcka honom och fixa frukost så klädde jag på mig och gick hem. Lite frisk luft gör att man vaknar till lite. Hemma kunde ja ju också sätta på högmusik utan att väcka min sovande bejb. Fast jag saknar honom ju redan. Är det såhär de är att vara sådär löjligt förälskad? jag tror nästan det iaf:p

Söndagar brukar jag se som en sån där typiskt plugga, träna och städa dag. Hoppas älskling får iväg mig snart på träningen, skulle behöva en spark i baken för att orka ta mig ut och träna idag.

Just nu håller jag iaf på och städa. Sen måste jag verkligen läsa... och förhöra mig själv på socialpsykologin och förberedda mig för ett grupparbete...

I morrn måste jag även ringa vårdcentralen för att be om att få göra nya prover. Jag tror nämligen mitt blodvärde sjunkit igen. Känner av den där svimkänslan väldigt ofta nu förtiden och känner mig oftast tröttare än vanligt, och ofta yr.  Känner att jag även varit rätt "blödig" alltså ledsnare än vad jag brukar känna mig. Jag brukar för det allra mesta bara känna mig glad! Kan o ha att göra med trötthet? jag vet inte. Men värt och kolla upp! =)

Nu ska jag skura mina golv med min fina rosa skurmopp! :D




Köpt i Luleå och jag är fullkomligt förälskad! hur ofta är man det i en skurhink och mopp liksom? :p haha.


Dagens val

Sitter och velar mellan att gå ut ikväll eller inte gå ut ikväll. Huvudet känns nämligen som bly och jag är allmänt tröött och borde plugga på tentan.. Men samtidigt har ja inte jätte stor lust att vara hemma heller.

Ska nog testa lite kläder och försöka bli lite taggad :)

Angående ett av mina inlägg, så är något jag alltid tänker att trots kass självförtroende så är jag lycklig! Något jag påminner mig själv om varje dag =). Man måste ta vara på livet! Och det är bara en själv som kan göra vardagen bättre än vad den är. Jag hatar t ex när folk tkr synd om mig. Tyck inte synd om mig! va glad med mig istället=) Folk brukar oftast säga att jag jämt är så glad. Jag älskar det! För jag är en glad och positiv person, och när folk märker det så är det självklart att jag blir ännu gladare! =)




Saknar sommar och Gotland!! =D Sova i tält, sitta med massa fina människor, dricka cider mitt på morgonen och dagen, för att sen festa hårt på kvällen! Midsommar och dem övriga dagarna på Gotland är oslagbara! och det bästa av allt är att det ska bli av i år igen !=D

<3

Nu ska jag gå hem till Hannes. Jag längtar efter hans armar! <3

I morrn blir det iaf utgång! =)=)




Det är så det kan kännas ibland..

Jag känner hur tårarna nästan tränger sig fram genom ögonen. Jag är FET, tjocka lår, stor midja och mage. Inget sitter bra på mig, jag har inga kläder som passar och de är nog även därför jag inte vill ta mig ut idag… min kropp förstör! Hela mitt ansikte förstör…

Träningen känns inte som den gör mkt.. ingen skillnad.

Gilla det eller inte . Men de är så jag känner just nu.


Lite besviken..:(

Jag färgade nyss håret. Det skulle bli en blandning av mörkbrunt och rött.
Men nu efteråt tycker ja endast att de blivit lite brunare bara, knappast någon skillnad...

DamN. Typ meningslöst o visa för och efterbild för de syns ändå ingen skillnad i camen.. Nästa gång ska jag färga hos en frisör! aja bättre blev det iaf! men inte så som jag hoppast..


Snart nya header!

Snart ny header! :D Så än så länge så får ja stå ut med denna haha. Men det gör inget såklart ^^

Nu ska jag iväg till Tumba en sväng! :D funderar starkt på att köpa hårfärg också! =D


PUssssssssssss!

Smärta 2

om jag skrev att jag hade ont i senaste inlägget så har jag ännu mer ont nu!!!!
Det blev ingen poweyoga, hon som hade det var sjuk. Istället hoppade han som höll i kickboxningen träningen istället, vilket då blev ett mer kickboxningspass. Det var pain, men härligt på samma gång. Sträcka ut dem stela och onda musklerna lite..=)

Jag lär väl ha ännu mer ont i morgon. Så nu ska min trött kropp och huvud sova.
I morrn väntar en ny dag. Systemet, och tenta plugg. Kvällen visar sig! =)


En spa behandling hade varit himmel just nu...

Så ont!!

Efter kickboxningen igår så har jag fått galet ont i mina armar, ja egentligen hela kroppen men mest i armarna. Men med just träningsvärk så skulle ja nog säga smärtsamt men härligt på samma gång. Man känner ju att man tränade igår! :D

Idag blir det nästan en vanlig dag. Vanlig , tråkig dag bestående av tenta plugg. Dock har ja och min grupp varit effektiva och gjort klart vår vetenskapliga rapport idag:D

Tackar för att de finns skype! så smidigt och google docs! det programmet är jätte smidigt för oss distans studenter!. Där kan vi alla vara inne på ett dokument samtidigt och skriva på dokumentet. Så idag när vi skrev vår disskution så kunde vi alla 4 i gruppen skriva varsina saker i disskutionen samtidigt! =D Tids effektivt!

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, kanske moho tentan... dem härliga englska böckerna ligger och väntar på mig... väntar på att bli lästa, förstodda...

Idag blir det poweyoga kl 18. Kommer bli pain med denna träningsvärk... men jag längtar ändå =D


Både jag och Hannes satsar stenhårt på sommaren nu :D


Sommarjobb check!

Ett samtal behövdes och jag har fått sommarjobb ! =) Att ha jobbat varje sommar på samme ställe har sina fördelar! Nu blir det slit hela sommaren, men så mycket jag tagit från sparkontot senaste tiden så behöver jag få in lite pengar igen. =) Akvarellen i sommar igen...

Jag ser katastrof ut idag, jag har träningsvärk, jag sitter på södertörns bibliotek och försöker plugga, jag är glad men trött på samma gång. Snart får jag sällskap av min vän Bea! Sen ska vi sitta här till 17,30. Det blir en lång dag.,..


Mysig dag=)

vilken mysig dag! =D älskling bjöd över mig på fika idag, deet är ju som känt sembleee dagen idag =) han hade även köpt BLOMMOR! =D Därtill hade vi ett par mysiga timmrar tillsammans.

Just nu har ja precis hällt i mig nästan 1 l äppeldryck, o har planer på att sova.




lyckat!.............





Effektiv morgon! =)



Här sitter jag. På södertörns bibliotek med min fina vän Bea!
Vi disskuterar utveckling :D Att vi både känner behovet av att hela tiden vilja utvecklas, lära oss nya saker. Det känns därför viktigt att hitta ett arbete som är varierat. Där jag hela tiden kan jobba på olika sätt, med olika människor. Arbetsterapin passar därför precis som fisken i havet för mig =D.

Bea och jag har precis tränat, och nu tänkte vi sitta här och plugga i massor. Fantiserar också lite om när ( om) vi får en trea gemensamt där vi på morgonen laddar upp med en kilo kaffe och har våra mysiga pluggdagar. Cant waaaaaaait! Älskling får gärna jojna!

Att plugga med en vän är riktigt mysigt faktiskt! =) Särskillt om båda är såna som ändå är fokuserade. som vill! och som inte pratar bort tiden. De är jag och bea bra på=D vi kan sitta braa långa stunder och bara fokusera på våra egna studier.

Idag ska jag lära mig allt om socialpsykologi ! efter det ska jag rabbla upp det varje dag! Det måste helt enkelt sitta. Jag vill kunna. Det är intressant om jag ska vara riktigt ärlig =) Känns inte alls så pain o läsa boken nu.

Ha en bra dag! =D

Bara ett litet barn

Jag drömmer oftast att jag var barn igen. Jag fantiserar om hur det var att vara 11 år, där livet  var fullt med lek och massa kärlek.

Jag önskar oftast att jag fick vara 11 år igen och krypa ner i mammas famn igen, känna de trygga och den oändliga kärleken.
Jag önskar ibland att jag inte var den 11 åriga lilla flickan som istället för mammas famn grät i hennes rum, rädd för den psykiska sjuka pappan, rädd för att förlora allt, rädd för att hamna ännu en gång hos den där hemska familjen i Jakobsberg. Rädd för att tappa kontrollen.

Vill att någon ska berätta hur det var att vara 11 år. Elva år och lycklig.

.

Jag brukar för det mesta låta saker som jag inte kan eller kunnat haft kontroll över stanna i hjärtat. Men min fundering lever kvar i mig. Jag vill känna på hur det var att vara 11 år och lycklig.

Jag önskar även att det inte fanns så många år i mitt liv, som jag mest av allt bara vill sudda ut.
Obetydliga år, år där jag istället för att bli starkare bara bröts ner.

Det är tur att jag är stark idag. Det är tur att jag är lycklig idag. Det saknade, det onda finns i hjärtat. Men ibland rinner det över, precis så som vatten kan göra ibland..

Så lång tid, men desto mer bättre allt blivit!

Det har hänt mkt men samtidigt ingenting under den tid jag inte skrivit sen senaste inlägget. Jag hann med en helt galet bra inflyttningsfest förra helgen, måndagen efter åkte jag till luleå och kom hem i fredags kväll.
Igår blev det spontan hemmafest hos en person jag och hannes känner, men då hannes inte kände för att följa med så drog jag ut själv med min fina vän Bea! =D

Inte alls bakis idag! Längtar tills nästa helg , då planeras det en utgång o ev middag me några vänner=D Livet känns härligt!

Skolfronten:

Det går bra! Men failade på en del på psykologin så den 16 kommer jag sitta kl 09 jäääääätte nervös och skriva omtenta på socialpsykologin. Tentan på denna kurs är några dagar efter plus att vi har 2 uppgifter att skriva innan månadens slut. Det är mycket nu.. och det kommer inte bli bättre. I morgon sätter jag igång ordentligt med pluggandet. 

Om ca en månad börjar vi läsa anatomi. Då jäklar kommer ja ha o göra!!! Det kommer bli många tentor på den kursen.. Men jag försöker se det positivt! =) Det ska bli kul o kunna alla skelett o muskler och massa annat som hör kroppen till.

Boende: bor kvar i Riksten, men söker en trea då det smids planner om att flytta ihop med en vän=D

Träning: upp och ner! ibland går de lite bättre o ibland sämre...

Pojkvännen: DamN tanken att han är min är det bästa känslan som finns! <3


Välmående: Ganska suuuverän faktiskt!=D Även om jag vill förändra vissa saker, men det skriver jag nog mest för mig själv. Det är bäst så! =)

Jag vill ha nästa helg! då hoppas jag på att få dansa dansa dansa!! =-)

RSS 2.0