Fitnessfighten dag 2

Vaknade idag, tittade ut och såg mest bara hur regnet föll.. Kände lusten att gå ut i det vädret sjönk där. Men eftersom jag ändå såg framemot träningen så drog jag mig iväg till gymmet iaf:D Trottsade regnet och gick till gymmet istället för att ta bussen dit från Huddinge. Anar att all motion är bra även om de bara är 10-15 minuter.

Gick helt okey att träna! :) Kul att träna efter ff träningsschema! Blev helt slut^^ Hade nog kunnat tänka mig att tränat lite längre än vad jag gjorde men eftersom jag skulle möta upp Bea ca 16 så blev de snabb dusch och sen till Huddinge för en salladslunch med min fina! :) <3

Vi storhandlade också! Handlade allt utifrån ff matschema=) men fan för att handla när det regnar ute. Vi missade bussen hem från tullinge och fick stå ute med våra tunga matkassar i 1 timme. Va helt död väl hemma 19.30.. Blir/ blev chill ikväll. Mest för att det regnar och är kallt och jag är otaggad på att frysa ännu mer än vad jag gjort.

Blir sova tidigt ikväll, Luleå veckan tog mycket kraft... Inte riktigt tagit in att det är sommarlov om några dagar.

I morgon blir det ev en kaffe med min fina Alexandra!:D Saaknar! Sjuukt taggad för tränigen i morgon också!:D


Fitnessfighten dag 1.

Första dagen gick helt okey till en början.. kunde ju dock inte träna då jag var i Luleå och skulle ta flyga hem. Är inte hemma för än 21,30:/ Riktigt tråkigt! då jag är sjukt taggad. Failade med middagen också och ätit alldeles för mycket frukt. Men jag kör nya tag i morgon! :) Då ska alla matvaror handlas hem, det ska tränas hårt och planeras.

Att få in rutinen att äta var tredje timme och veta VAD det är man får äta och inte äta känns inte alls lätt. Men de kommer jag nog lära mig!:) Försökt tryckt i mig 2 liter vatten idag också, sprungit på toa siosådär tusen gånger och har nog bara hitills fått i mig ca 1 liter än så länge. Får hälla i mig sista litern när jag är hemma:p Lite små jobbigt att dricka massa vatten då jag sällan är törstig och dricker väldigt lite väska ( förutom kaffe;) ) om dagarna. Men vatten är bra av många anledningar så antar att jag antar att jag får fortsätta hälla i mig galna mängder och vänja mig^^

Så taggad för gymmet i morgon iaf!:D

RSS 2.0