Sömnproblem..

Jag älskar att inte kunna sova om nätterna, särskillt dem dagarna man inte lyckats sova för ens någon minut.. jag gav upp i morse vid 04,30 o började diska, åt två kokta ägg o fixade mig för att sedan ta bussen 05,30 till Simhallen i Huddinge istället o simmade ca 53 minuter. Mkt skööönt! simma e en skön träning, träning för hela kroppen men samtidigt avkoppling och relaax för hjärnan =)

Satte mig sen på ett cafe i Huddinge, pluggade lite o drack två koppar kaffe. Lunch sen med min fina vän Alexandra:D o shopping efteråt! Ett par nya svarta jeans o en mysig grå vardagströja finns nu i min garderob. Jag e fattig men glad! Nya kläder kan verligen få en att må riktigt bra!!=)




Ser väl ganska pigg ut trots allt? :p

Sksa faktiskt redan nu göra mig klar för sängen, ja måååste få sova! hatar o sova men anar att de e nödvändigt. Ja o min vän Alexandra har gjort en deal! vi ska båda försöka gå ner 4 kilo på en månad. Slut datumet är den 22 dec. Ett kilo i veckan... good luck to me. Dömt att redan nu misslyckats. Ja som ska dricka massa alkohol på fredag på kryssningen med massa underbara människor! inte direkt de ultemata för viktnedgång:p Däremot e sömn viktigt för viktnedgång har ja hört, samt att ja ska försöka orka upp o powerwalka ca 45 min kl 06 i morrn. innan min 08,15 föreläsning. O gymma på eftermiddagen. 

Thailand om en månad o ja vill sågärna gå ner dessa 4 kilo.. iaf minst 3! iaf värt o göra sitt bästa antar ja.. =)
Time to try to sleep..


Även mörka dagar i livet måste man hitta ljus i


Jag har haft världens mysigaste och finaste helg! En sån helg där man trots bakishuvudvärkdag som denna vaknar upp med ett leende på läpparna och hela dagen känner hur bra som helst!

Idag har jag mest legat i sängen, ut o handlat o gått 3 km med en ny granne=) Men även såna här söndagar får en att tänka väldigt mycket. Och jag förstår att med bara viljan kan man vända det som känns mest negativit till något positivt och lyckas resa sig upp. Med hjälp att bara vara positiv mot livet så klarar man det mesta.

Jag har funderat mycket på min tatuering som ska bli ett minne av min älskade mamma. Jag har sedan länge bestämt mig för en fjärill men funderat på texten jag ska ha till. men anar att det blir något i stil med " du lever i mig föralltid mamma"

Hoppas på att göra tatueringen innan thailand iaf!=)

Veckan som kommer så blir det plugg och träna. Jag har lovat mig själv att få disceplin nu! =) Måste klara! Att ge upp det som känns mest viktigt är det sämsta man kan göra, så även om livet känns små tungt just nu så har ja lovat mig själv att inte ge upp det som är viktigast för mig!=) Ikväll blir det att skriva en to do lista tills i morrn över skolarbetet som måste få gjorts! samt leta littratur som jag dumt nog inte ens beställt än men borde ha gjort för länge sen.. =)




I have moved on and become stronger than i ever have been before. I'am a happy girl and i know i can handle it all. I will never stop loving life because i'm just like you mum.
Nobody can take my happiness to life from me, whatever might happen.
I will dare to live, take the risks and always follow my heart to the end of life.





RSS 2.0