Du och jag Pappa <3

Som liten var jag din flicka. Som liten var vi en familj men som skiljdes åt till olika vägar. Men du ska veta pappa att jag Älskar dig väldigt mycket. Kärleken till dig pappa kommer ingen kunna ta. Inte ens spriten kan skilja den kärleken åt.



Men min kärlek till dig är orsaken till att jag så sällan hälsar på dig. Jag fäller alltid långt inne en tår när jag ser dig med drickan. Jag önskar att det inte var så..  Att se någon man Älskar så mycket dricka så mycket gör ont.

Från ingenstans fällde jag nyligen en tår. För det dåliga samvetet finns där trots allt och jag lovar att bli bättre på att komma och besöka dig. Men du ska veta pappa, du finns hos mig varje dag. Trots att vi så sällan hörs..

 


Du och jag är föralltid pappa. För visst var det så vi sa?


Livet är så som de ska vara. Livet är härligt.

Jag tittar tillbaka på bilder på och kan faktiskt känna mig glad över att de finns människor jag inte längre har mer med att göra. Men så kanske livet fungerar. Folk kommer och går. Ibland måste man även vara egoistisk för att själv må bra. Det är så livet är antar jag.. men de hör ändå inte till vanligheterna.

Livet är ändå härligt. Ja är nästan som kär på nytt, nått har hänt, det går inte riktigt att säga ord för det. Men de är bara så det är. Träningen går bra. Sömnen dåligt. Skolan helt okey. Jag har bara inte kommit in i kursen än och jag är bra på o skjuta fram saker..

Jag var och tränade tidigt i morse. Kl 07 var jag på gymmet. Jag hade sovit 2,5 h... De är vanligt för att vara mig.. Jag tror min kropp börjar vänja sig snart me lite sömnm, kanske lika bra.

Helgen har varit väldigt mysig, de bästa var att jag i fredags fick mysa me min fina isa. Nu på fredag blir det utgång och långt ifrån en lugn hemma kväll. Men jag ser mkt framemot de med!. dagen efter bär de av till grödinge för barnpassning, dagen efter det bär de av till luleå. tretton h tåg väntar. Jag tänker inte nämna luleå. För jag vill inte alls åka dit. Jag våndas för att åka dit, de suger verkligen om jag ska vara hundraprocent ärlig!.

En annan sak jag fastställt i min hjärna, kanske för väääldigt länge sen iof men jag vill ändå skriva ut det. Jag bryr mig inte om H inte har körkort, massa pengar ect. Allt jag bryr mig om är honom. Att alltid få vakna upp vid honom, veta att de är han och jag. De är det jag bryr mig om. Resten är mindre viktig. Allt löser sig och vi är fortfarande unga :).


Så dumt egentligen..

Fyfan vilket kass självförtroende ja har egentligen. Så dåligt att ja bad en vän ta bort en bild på facebook för att ja såg hemsk t på den. De va gulligt att hon gjorde de! taack, hade hon inte gjort de hade ja nog mått dåligt över den. Ja ska nog undvika kameran här efter.

Sooova?!

Ja borde inte vara vaken just nu, o ja borde egentligent sovit för flera timmar sen. I natt tror ja iaf att ja fick 1 timme sömn.. Kändes som att ja precis hade somnat när klockan ringde och ja vaknade upp som en zoombi o insåg att ja inte kunde gymma me nästan ingen sömn. La mig igen o lyckades sova tillslut.

Ja har försökt sova nu me men ligger bara o vänder o vrider på mig. Jävla sömproblem! Ja önskar verkligen ja kunde sova, fast just nu så tror ja att min kropp har vant sig vid lite sömn. I normala fall me tanke på den liiilla sömnen ja fick i natt så borde ja va trött. Men de är ja inte :(

Slut klagat för mig. Ja är glad, riktigt glad faktiskt:D Ja lever mitt liv, ja hade en mer än braaa lördag :D dansade hela natten, med mkt fina människor.

Jag lever mitt studentliv, ja har en pojkvän men fortfarande friheten att kunna festa o göra lite som ja vill. De är skönt på det sättet att inte bo tillsammans faktiskt, vi ses när vi båda kan o har tid. Föresten har Hannes har slutat spela, vi hörs oftare på telefonen =)

Studentlivet är härligt! I går va jag o 4 grannar och åt middag hemms hos en av grannarna. Vi pratade fram till ca 23,30. Alla vi har en sak gemensamt framför allt. Och de är såklart studierna. Men de ger en gemenskap. Alla förstår varandra när , vi firar när tentan är över. Ska ev ut på onsdag. Då har två av oss gjort en tenta. Jag själv har precis börjat ny kurs=) Just nu känns det väl sådär, meen känns kanske bättre när ja kommit in i kursen mer=) kan ju hoppas iaf..



Studentlivet är iaf härligt minus tenta veckorna.. men de kanske har sin charm, eller inte..ja gillar min lägenhet! min pojkvän o min frihet, Jag tänker fortsätta vara ung några år till :D Puss o godnatt?

Nu kör jag

Nu blir det all in på 2 saker. Bättring här!
Plugg, tenta om 6 dagar...:S Dock hindrar mina sömnproblem mig där lite. Ja, jag kan vara glad om ja under en kväll lyckas få 2-3 h sömn. Då är jag GLAD!..

Jag ska köra all in på träningen med. Jag skulle ha tränat i morse men pågrund att ja inte kunde somna i natt så vråka ja försova mig big time! o har inte ens påbörat skolan än. Vilket ska se nu. Nu måste det bli. När huvudet säger ifrån så ska jag träna.

De är inte bara träningen ja ska köra all in på. Nej! jag måste lära mig äta bättre. Inte så att ja vill minska maten, nej nej absolut inte. Meen kolhydrater o skit mat kan ja gärna skippa.

Samma sak är rökningen. Egentligen måste ja väl verkligen vilja att inte röka för att de ska funka. De gäller bara att bestämma sig, kanske är de där mitt problem ligger. Men de ska gå.

Ja självförtroendet måste såklart bli bättre det med. Meen förhoppningsvis så blir det de när jag kommit igång med träningen. De hoppas jag!.

Just nu är jag yr o trött, de är absolut inte braa.

detta ska vara min sista sovmorgon fram till onsdag. På onsdag ka jag sova ut!!!

Kanske dags

kanske dags o ta upp bloggen igen =) mest för min skull, eller inte mest för min skull det är för min egen skull=). Satt o kollade igenom gamla bloggarna ja haft och kom på hur kul de faktiskt är att läsa dem. Jag bryr mig inte om hur många läsare ja får, hur många kommentar- även om de är kul att såklart:P.

Antar att bloggandet är den " nya dagboken" bara det att den är mer offentlig. Man skriver inte vad som helst. Därför ska jag jag börja skriva dagbok i pappersform också. satt nämligen igår och lite idag och läste mammas gammla dagböcker. Insåg hur kul det är att kunna ge sådant till sina barn sen när man försvinner. Hur kul det är för en själv att läsa när man är mkt äldre.

Mammas dagböcker är alltid kul att läsa. Eftersom hon inte finns mer så kan ja inte fråga henne om hur hon tänkte som ung t ex elller om saker hon varit med om. Mamma har dagböcker från att hon var 16 år. Alla år är såklart inte dagboks skrivna. Men dagböcker finns från att hon va sexton till 1987 då hon fick sitt första barn, min syster och ett år framåt. 89 kom ju ja =) så ja antar att tiden att skriva dagbok i lugn och ro inte fanns då längre =).

Jag ska börja skriva dagbok precis så som mamma gjorde. De behöver inte vara varje dag. Men den dagen jag inte finns mer så finns mina tankar om saker och ting alltid kvar som mina nära kan ta en del av då. Det känns viktigt på nått sätt. Jag tackar t ex mamma idag för att hon skrev dagbok. Det känns som ja lärt känna henne bättre efter att ha läst dem. Det finns såklart saker som ja önskar att ja inte läst. Mamma levde ett hårt liv, både som barn- vuxen och som förälder. Såklart intressant och läsa bara det att min syn på vissa människor har förändrats en del efteråt. Där jag känner ilska eller hur man nu vill uttrycka det.

Så back in blogg världen var det trots att ja är mer än upptagen när jag skriver detta. Men min hjärna behövde vila =).

Psykologiprov väntar om ganska extakt en vecka. Jag har väldigt mkt kvar och plugga och har satt upp ett mål för dagens och kvällens studier. Jag har långt kvar till det målet, men kaffe pauser och utan internet brukar underlätta. Några brända köttbullar blire inte!:P

" något måste hända och jag vet vad. Folk kommer få se"





RSS 2.0