Tankeställare..

Hur vet man när killen är rätt?
Jag har funderat på det idag när jag var påväg hem från jobbet och min fina vän Isaaa precis hade träffat mr x.
Ingen aning om vem han är:P och jag dör verkligen av nyfikenhet, men det är smått kul att hon håller honom lite hemlig me^^

Min fråga till Isaa blev iaf atumatiskt, " saknar du honom redan?, kännde du dig trygg med honom? och hade ni lätt för att prata? "

Jag tror att känner man allt det där, ni vet efter att man träffats så vill man egentligen bara tillbaka till hans närhet, det för ju automatiskt med sig att man känner sig trygg med honom så är det stor möjlighet att han är helt rätt och då kan man även senare lättare acceptera varandras olikheter som man kommer se efter en tid.

När jag träffade Hannes och kom hem till honom för första gången så var det som att vi hade träffats massa gånger förut vilket vi inte hade då. Vi kände inte varann direkt, utan att komma hem till honom var mer en spontan grej , båda var hemma en fredag, hade skit tråkigt. Han frågade mig väldigt sent på kvällen om jag inte ville komma dit och spela kort eller se film eller nått :) Va jäkla osäker ibörjan om jag vågade:P, men när jag väl kom in hem till honom så va det som att jag hade varit där en miljon gånger, och att prata med honom va långt ifrån svårt. Vi skulle se film , det slutade med att vi pratade genom hela filmen. Det kändes som att vi hade känt varandra hur länge som helst! vi klickade helt enkelt:D
När vi båda blev singlar så kändes det bara rätt! det kanske inte har nått med hur killen är eller hur man själv är... man kanske bara kan känna det? den där känslan.

Även om jag och min pojkvän är olika på flera saker så funderar jag aldrig om det skulle finnas någon annan där ute. Man får helt enkelt acceptera varandras olikheter för känns det rätt med den man är med så är det värt det!
Det är så jag känner =) and i'm happy for that:D <3


En tankeställare jag fick =) Som gjorde att jag känner mig väääldigt lycklig just nu :D
Längtar till helgen*


Föresten, butiken vita rummet låg i karlskoga, FAN..

Nu ska jag krypa ner i sängen, om mindre än 7 timmar så ska jag jobba på akvarellen, kommer vara galet trött.
Ska se lite sex & city, rätt lätt att somna till eftersom jag redan sätt avsnitten:P
Sovgott=) puss*

Hittad inspiration :D

När jag satt och surfade runt lite så hittade jag en sida där dem hade exakt såna möbler jag vill ha i min lägenhet:D

http://www.vitarummet.se/
Hittade massa fint och jag måste besöka butiken!
Här är lite inspiration och möbler som jag vill ha:D

Lägg märke till sängbordet!

jag kan nästan se mig själv sitta där och plugga:D



Matbordet hade varit perfekt i min lilla lägenhet =)




Älskar deras möbler!
vad tycker ni ?=)

har tråååkigt

Uuhh nu har jag tråkigt och jag önskar jag hade kunnat stanna kvar och mysa ännu en natt med Hannes...
Nu blir det jobb till 21,30 sen börjar jag ju 7 i morgon på hemtjänsten.

Uhhh nu antar inte hur trött jag är på det här med jobb, att ständigt gå runt och oroa sig för att man ska få ihop tillräckligt med jobb varje månad.
Jag vill så gärna börja högskolan! inners inne går jag ständigt runt och hoppas, och risken finns att det kommer sluta med att jag bara blir besviken.

Jag och Hannes pratade om detta igår. Eller egentligen inte om just det här, men jag sa att livet ibland känndes så trist, det händer liksom inte så mycket! man jobbar, man kommer hem och sätter sig vid datorn, försöker självklart umgås med vänner och Hannes så mkt ja kan, men jag utvecklas inte! Nått nytt behöver hända.
Hannes sa att livet blir inte så mkt roligare när man börjar plugga heller, man kommer hem efterskolan och pluggar om det behövs. Men mitt svar va: men jag utvecklas då iaf! jag får lära mig nya saker, och jag gör något med mitt liv då, jag utbildar mig till det jag vill bli.

vad gör jag nu? försöker få ihop så mkt jobb som möjligt, försöker tacka ja till varje pass man får, även när dem ringer några timmar innan dom vill att man ska börja jobba. Och att jobba inom vården tar på krafter. Ni som jobbar inom vården vet.

Jag skulle behöva en resa jorden runt eller nått:P haha.

Jag trivs iaf på mitt nya jobb, boendet som jag ska jobba på ikväll. Det tar bara emot lite nu att åka härifrån, eftersom jag redan saknar min älskling :/



Men nu ska jag le! Det kan väl inte ta allt förlång tid innan det blir helg?=)
Och jag brukar alltid tänka när livet känns sådär så trist ni vet, att jag är lyckligt lottad iaf! Har världens finaste pojkvän och världens finaste vänner, jag har en lägenhet, And I have dreams ;)

Hos älskling!

Nu sitter jag här själv hemma hos älskling. Ska snart göra mig iordning och sen ta mig till gymmet.
Fick ännu ett kvällspass på boendet precis efter att jag slutat kvällen i går =)
Så idag jobbar man från 16-21,30. Men eftersom vi oftast blir klara med brukarna ca innan 20 så blir det mycket dö tid. Får typ se på tv eller nått. Ska fråga min gruppchef om jag kan få inloggninsuppgifter till datorn så man fördriva lite tid med den också =)

Hade jätte mysigt igår kväll väl hemma hos älskling :D
Somnade i en mysig famn, underbart! nu dröjer det nog till helgen dock innan vi ses igen. Hoppas det går fort =)
Han åkte vid 09 i morse och skulle till skolan. Jag sover verkligen som en stock när jag är här !
Han hade tänt lampor, suttit vid datorn osv och jag har inte märkt det. Inte heller när han gick. Han kan säkert mkt väl ha försökt väckt mig också när han gick, skulle inte förvåna mig:P men spover jag så sover jag :D hehe.

Nu ska jag fixa mig lite, fick ett litet jobb pass nyss av hemtjänsten 7-12 i morgon. Bättre än inget =)
ha en toppen dag! pusss*


1 a advent!

Det är fasen första advent idag?!
Totalt glömt bort det ... när jag bodde hemma brukade vi alltid försöka äta mysig frukost tillsammans såna här dagar. Själv insåg jag när jag vaknade att jag endast hade några ynka knäckebröd och en kaviar hemma till frukost. Hade jag tänkt på det tidigare att det var 1a advent idag hade jag slagit till med någon mys frukost =)

Sitter iaf klar och om 4 h börjar jag jobba! Känns inte så lockande faktiskt, inte med tanke på att eftersom jag slutar 20,30 så  kommer jag att få träffa Hannes så sent :/
Men jag är glad! för idag får jag iaf träffa honom:D saaknat! får se om vi sover hos mig eller hos honom, mig kvittar, dock ska han upp tidigt på måndag så det blir inte så många timmars mysa. Men vi får iaf ses =), underbart o att ha något att se framemot idag iaf:P

Tänkte ha tränat idag, men jag ska göra lite nytta i lägenheten istället.
Bäst att börja nu för klockan går jävligt snabbt... aaaaw. Ska gå till till kontainerna först och slänga skräp. Dem påsarna förstör min hall! nu ska dem väck iaf:D sen damsuga och handla hem lite ätbart tror ja =)

Ha en toppen första advent! puss*




<3


Aldrig mer

Ja mår illa, just nu skulle jag kunna säga en sån där typisk fras " jag ska aaaldrig mer äta godis, aldrig mer chocklad och kaffe? tror knappast det va?"
Dock vet ja ju att när illamåendet gått över så kommer jag inte kunna förstå varför ja sa så:P




Hahha märks det att ja är smått utråkad?:P
Försökte ta fina bilder på mina två inköp men dem blev sämst, så istället försökte jag mig på paint :D
Visst blev det fiiint ? (A) jaa vet:P nog för att ja är "bra på mkt" men på paint slår jag världsrekord:D

Kaffet gjorde mig pigg.. så vad gör ja nu?


Jaaaaaa, ibland är det nice o bo 20 m från en videobutik!

Men hallå:D långt inlägg som alltid, förvarnar ;) :P


Min dag:
Jobbat dubbelpass idag, på akvarellen 7-12, och boendet från 14-20,30.
Mer har jag inte hunnit , förutom en snabb shopping på Jc i huddinge innan kvällsjobbet :P
Köpte en söt randig ganska tajt tröja=)
Och nu kom jag hem från jobbet för ca 1 timme sen.

Hade ett stoooort sug efter chocklad nyss. Ni anar inte :O
Jag bestämde mig idag att bli nyttig på allvar, men när suget kom kunde ja inte motstå:D
Tur att man bor ca 20 m från en vidiobutik, öppet till 23 alla dagar:D
Fast det var nog första gången jag handlade där faktiskt^^
Nu sitter jag iaf här med kaffe och chocklad:D jag är nöjd!

Hade en jätte mysig fredag igår iaf efter jobbet. Isa sov hos mig:D Det va massa mysigt!, film och idol, en lugn kväll in my place.
när jag gick upp 05,30 i morse låg hon och sov:P Svårt o gå upp när man ser en annan ligga kvar i en varm o härlig säng. Missade min buss i morse också.. eller egntligen tog ja fel på tiden :P men snäll som ja är gick ja inte upp och väntade i ca 30 min på nästa buss med risk för att inte vilja väcka Issa:P Satt snällt istället och väntade i trapphuset haha. Rätt kallt en tidig morgon innan 07! Men vad gör man inte för sina vänner =) hehe

 <3

Nu ska jag gosa ner min under täcket och leta efter någon bra film att fördriva min kväll me. Ha en bra kväll!puss*

Shopping

Jag var för trött för att gymma, och första timmen på stan kände jag mig död:P självförtroendet var i botten och inget passade. Ni vet hur det kan va, vid sånt tillfälle är inget bra. Men hittade iaf ett längre svart linne, strumbyxor svarta, och en vit mysig kofta:D
Men efter en timme fick jag ett sms av min kusin, så mötte upp henne. Vi kollade på löshår:D
ÅÅÅh jag vill köpa löshår! Men 800 kr... mjo mkt pengar kanske det inte är, men jag har inte fullkoll än hur mkt lön jag får, så det känns lite sådär att bara slösa allt nu.

Men vi får se:P ska fundera på det iaf, hatar mitt hår verkligen! och inget tålamod o vänta tills det har växt heller.
Vi åt lunch på sandys sen :P goo sallad och jag är fortfarande proppmätt! behövde ingen middag^^
Sitter och dricker kaffe i glas och äter mandariner:P

I morrn blir det jobb =) sen efter det blir det gym och vänta tills Isa dyker upp :D
Vi ska ha mysig kväll!:D dock börjar jag jobba 07 på lördag, men som tur är har jag extra nyckel så slipper försöka slita upp isa iaf:D Eller... så blir det hon som får slita upp mig efter att ja snoozat typ 1 miljon gånger :D haha.


Min kamera är på laddning nu, tänkte visa upp min fina kofta, men det blir i morrn =)
Ska krypa ner i sängen och se film och sen sova. puss*



Gooomorgon!

Sitter här och äter frukost, smått irriterad. Jag tänkte ta mig till stan idag och leta jacka, och sen gymma. För att inte hela dagen ska gå så tänkte jag vara i stan 10. Men tror ni inte jag vaknade trots ringklocka 09,30?! irriterande...

Sitter och äter en ovanligt stor frukost för att vara ja. Ett stort glas med lättfil o havregryn ( o lite socker ;P)
Ett glas c-vitamin och en annan tablett som innehåller en jävla massa vitaminer.
Kaffe självklart och en knäckemacka med ton av kaviar:P

Köper verkligen inte ofta hem värken knäckebröd eller kaviar. Äter för det mesta bara fil och havregryn till frukost. Men en knäckemacka med 1 liter kaviar på! aaw hur gott som helst:D

NU ska jag försöka flytta my ass från stolen och fixa mig. Jag känner mig som en zoombi igen, men det gör jag jämt nu förtiden. spelar ingen roll hur mkt jag sover..
Ska nog till gymmet direkt tror ja, lika bra o få det gjort^^ och sen in till stan beroende på om jag orkar :P

Ha en bra dag! puss*

Visste ni..

* Jag är mörkrädd, sover ja själv är det nattlampa på som gäller!

* Jag ääälskar ost! har jag ost hemma är det 100 skivor i munnen o 300 på bara mackan. Ni kan tänka er att det blir rätt dyrt, därför har jag slutat köpa hem ost:P

* Jag tror på spöken. Har ni aldrig fått för er att ni sätt en vit skugga i ett rum? det skrämer skiten ur en!

* Jag är sparsam! o har svårt att unna mig saker faktiskt, antar att det både är en för o en nackdel.

* Jag är ingen direkt djur människa, ändå vill ja ha katt. Bra kombination?

* Jag är konflikt rädd, det säger många och även ja själv.

* Jag är kär, galet förälskad i en underbar kille, min pojkvän, min Hannes :D <3 fast det visste ni ju redan :P

* Visste ni.. att nu ska jag ut o gå en kortis och inviga mina nya uggs:D

pusss;)




Hallå:D

Nu ska jag börja skriva blogg:D

Sitter hemma just nu, hemma från regnet efter att ha jobbat i Tullinge och sen gymmat.
Gick väl halvbra att gymma idag, var som en levande zoombi på jobbet, så antar att ja var som en levande zoombi på löpbandet med:P men styrketränade mest =) sköönt!

Jesscia:D du undrade vilken högskola jag sökt!
Är så jäkla trött att gå runt med jobb ångest , lågkonjekturen suger! Men får tillräckligt med jobb så ska väl inte direkt klaga =) men man vet aldrig från månad till månad. Denna månad har jag t ex haft tur att få jobba lite kvällar på akvarellen, nästa månad vet man inte om dem ringer . Kvällar är bra, det är skönare och ger ob:P
Men jag har hyra, räkningar osv att betala, så jobb är viktigt! o att gå runt varje månad o undra om man kommer få ihop tillräckligt med pengar är hemskt, eller mest väldigt jobbigt..

Tiil saken:D
Söke på sista ansökningsdagen så blev rätt stressad^^ det blev två program.
Mitt första val var lärare ingång svenska på stockholms universitet. Den skolan ska tydligen ha dem bästa lärar programen, dooooock krävde dem engelska B vilket jag tyvär inte har:( dem andra ämnena hade ja, så det suger lite. och att börja på komvux o läsa bara engelska B känns inte lockade...
På studera.nu kan man följa sin ansökan, o där stod det att jag saknade engelska b så antar att dem tog bort mig från dem sökande?

Mitt andra o sista val var lärarprogramet på södertörn. Där läser man till förskolelärare o läser flera ämnen.
Jag vet inte direkt om förskolelärare är det jag vill bli, helst vill ja bli vårdlärare, men det ska tydligen gå att läsa till vårdlärare efter att man fått ihop ett x högskolepoäng =) utan att behöva plugga till sjuksköterska eller så. Vilket är toppen isåfall :D ska kolla upp det där lite mer^^ men till att börja med vill ja bli förskolelärare för att sen försöka plugga till vårdlärare som är 90 högskolepoäng eller bli högstadielärare.

Vi får väl se :D Det gör mig iaf absolut inget att jag isåfall kommer börja på södertörn, dem jag pratat med som går lärarprogramet där säger att det är jätte bra =) och högskolan ska enligt vad ja hört vara bra med :P

Jag vågar iaf inte hoppas att ja kommer in, med risk för att bli besviken...
Får nog reda på om jag kommer in i slutet av december eller början på januari :P
lovar o berätta hehe:P

Nu blev det ett sånt där väldigt låångt inlägg.
Skriver säkert mer ikväll, om inte, lovar jag att skriva i morgon:P
puss*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0