Mysig morgon!

Det finns ingen mysigare morgon när man startar dagen med att åka till simhallen och simma 40-50 minuter sen basta och fixa sig för att sedan äta frukost på ett mysigt cafe innan man tar tag i tenta pluggandet! =)
Eller okey.. själva att ta sig upp till simhallen , lämna sin sköna och varma säng 05,30 på morgonen kanske inte är en hitt :p men väl vid simhallen så har man vaknat till och då känns det ganska bra att man tagit sig ut! =)

Det är såklart inte alltid ja kan unna mig att äta frukost på cafe, känns som ja slösar tillräckligt med pengar att äta lunch ute. De där med matlåda e ja sämst me att ta med mig. Dock mysigt att starta dagen på detta sätt. Ett lugn innefinner sig och man e vaken och pigg vid 9-10 på morgonen=D En bra start på dagen!

Ska hälla i mig min andra kopp kaffe och hämta min tredje kopp, gratis påtår är tillför att utnyttjas;D  och svara på steg 2 som jag nu fått skickat. De där med att finna en inre motivation. De är den personen jag ska träffa idag kl 11. Sen kommer ev A till mig ikväll=D

Man kan komma långt med ett leende och ett positivt tänkande i livet.

Människor som lyckas motivera en är fachinerande, människor som likom lyckas vända även dem allra jobbigaste sakerna i vardagen till något positivt. Jag har börjat prata med en helt galet fachinerande människa. Han arbetar bland annat med att motivera människor till de dom vill göra genom att hitta den där inre motivationen hos en.

Detta går ut på att stegvis svara på olika steg. Just nu har jag bara svarat på de första steget och de va att först skriva 3 viktiga saker som ja vill att en kille ska vara. Sen skriva ytterligare 2 saker till för att därefter skriva vad dessa egenskaper menas för mig och varför jag vill att killen ska ha dessa egenskaper. Just nu säger detta mig ingenting:p och jag har ingen aning om hur han menar att just detta ska hjälpa mig att hitta min motivation tilll både träningen och pluggandet. Men de va bara första steget och just nu väntar ja på att få svara på dem andra stegen:D intressant och se om han lyckas! jag själv är villig att försöka och ta till mig såklart!=) för annars skulle de såklart inte fungera. Vi ska ses i morgon kl 11. Härligt att få prata med så positiva och drivna människor ibland:D kämpar med att vara lika driven, men för mig fattas just nu struktur och rutin i min vardag. Ska verkligen se till att skaffa mig det! =)

Va vid simhallen idag! =) Men såklart va de lek i hela bassängen just denna dag och tid och de skulle vara helt omöjligt för mig att kunna motionssimma med ett gäng ungar i hela bassängen. Fick duscha och fixa i ordning mig istället och satsa på simmning ikväll! Positiva är att ja iaf blev pigg!:D Så sitter på tullinge bibliotek nu och väntar på min bääästa Bea för att plugga hela dagen eller snarare de som finns kvar av den! =)

Anar att min dag inte blir mer intressantare än så, har ett ton plugg att ta tag i. Så lika bra att börja med barnneurologin och försöka finna hur fostret i magen till barnets nervsystem utvecklas! =)

Eller just ja! positivt tänkande va det! =) Idag ska ja lära mig en massa intressanta saker som ja inte visste förut;) hah värt ett försök även om ja innerst inne vill dö av trisstes:p

Ha en fin dag! :D


Fin dag! :)

Träffade en vän från gymnasiet som jag inte träffat sedan studenten idag! =) Gaalet att tiden kan gå så fort och att man så många gånger tänkt på att ta i kontakt och ses. Så många gånger man tänkt men som aldrig ( konstigt nog) blivit av och helt plötsligt har det snart gått 4 år sedan. Glad att det iaf blev av! :) Insåg verkligenb hur mkt jag saknat min vän Jane! =D Nu kommer det garanterat inte väntas till fyra år igen! <3

Va och simmade efteråt och sedan filmkväll med Bea och några andra vänner! =) Hade kunnat vart en mysig kväll om det inte var så att vi såg skräckfilm, eller i detta fall psykisk film. Haate that kind of movie.. 

I morgon väntar en annan fin dag, träna på morgon, luncha med A och kaffe med en av mina bästa vänner/kusin vicki vid 17:D

Ikväll kommer det garanteras sovas till komedi.. planerar att va på simhallen 06,30..tröött tjej!


Finaste vän!

Jag känner mig lyckligt lottad! jag har väärldens finaste vänner och man ska aldrig glömma bort vilken tur man har som har det! =) Gårdagen blev inte alls som förväntad, den blev så mycket bättre än vad jag hade gissat att den kunde bli!

Som jag skrivit tidigare har jag känt mig nere, låg och inte alls riktigt som mig själv. Pgr flera anledningar. I söndags försökte två av mina vänner få mig att komma till Karro men jag sa nej och kände mig inte alls pepp på att vara social den dagen. Igår var en liknande dag men trots det så hörde både karro o bea av sig för att vilja träffas. Det blev att jag och Bea åkte in till gamla stan igår kväll! =) Vi gick omkring bland dem fina gatorna där och pratade! :) <3

Bea tyckte att vi skulle unna oss en middag och en flaska vin. Sagt och gjort så gick vi in på en jätte mysig resturang som låg vid en av gatorna, beställde in en flaska rött och gooo mat trots att båda två egentligen inte alls har pengar att unna oss det!:) Vi bestämde att den här dagen skulle bli en nystart på något positivt, en nystart till att kämpa för mål vi har, att leva våra liv med en positiv inställning. Påväg hem kände jag att det är dags att dra sig upp från det som känns svårt och leva efter den inställning jag trots allt har " livet blir vad man gör det till" Idag vaknade jag upp med ett leende! :)

Idag ska jag plugga och träna och träffa en vän jag inte träffat på flera år! :) Kommer det dagar då jag känner mig nere så ska jag göra dem saker som är viktiga i mitt liv iaf! Bea tyckte att då ska jag se tillbaka på vår kväll i gamla stan igår och komma ihåg att det fanns en anledning till att vi spenderade ( mer än vad vi iaf hade råd med) den kvällen! =) En nystart i livet där allt ska bli så mycket bättre än vad det redan är! :)



Finaste vän! <3 Älskar dig!

När det känns som om ingen riktigt förstår..

Känns som jag fortfarande är inne i någonslags svacka i livet.. Men jag tror nog det kommer bli bättre! Det som kanske känns svårast är bara att jag inte tror det är någon som förstår och därför vill jag inte prata om det heller. Mina planer att faktiskt ta mig härifrån måste jag börja fastställa snart, något att se framemot. Kan inget mer än att längta att lämna detta ställe, lämna sverige för något nytt.

Helgen har iaf varit ganska bra! =) Online tenta i fredags sedan födelsedagsfirade för min älskade vän Alexandra! =) och utgång efter. Lördagen 40 års firande för min fostermamma kicki! skulle åkt till en villa fest efter men något med humöret ändrade riktning och jag somnade med tårar i ögonen istället. söndagen spenderades i sängen mest hela dagen trots två vänners försök att få mig att komma till dem. Förlåt mig.. Jag tror jag ska börja skriva upp mål och sen skriva hur jag ska nå dessa! livet blir ju som jag många gånger skrivit det man gör det till! =) Och drömmar och mål uppnås inte genom att ge upp allt.

Idag planeras det tenta plugg och kolla resor. Min dag! veckan som kommer ser ut som att bli en bra vecka, i morgon ska jag få träffa en vän som jag inte träffat på flera år! läängtar:D <3




Sömnlös natt

Sömnlös natt och jag har tenta i morrn. dricker min tredje kopp kaffe men trots det vill ögonen inte riktigt hålla sig öppna. För mycket tankar, för mycket känslor och allt för många frågor utan svar.

Gav upp min sömn vid 02 just för att ja skulle va vid simhallen 06,30 nu i morse. lyckades iaf sova en timme vid 04 innan ja tog bussen 05,30. Simmade 06,45 i 50 minuter. Skön dusch o ångbastu lyckades göra mig någelunda pigg efteråt iaf. Men efter att ha suttit en stund nu på mitt favorit cafe inne i stan med en Kaffe brevid mig för att plugga känner jag verkligen hur ögonlocken vill falla ner. Gaaalet trött! :/ Väntar på en klasskompis som kommer snart, ska ändra om en uppsats sen blir det nog hem o plugga tentan tror ja. En powenap en timme skulle nog behövas just nu.

Senaste tiden har jag inte riktigt varit mig själv, vart tog mitt positiva jag vägen? jag som alltid såg så ljust på livert.. att känna mig nere är inte jag, inte mitt riktiga jag iaf.. jag kan ligga i min säng, blunda o hoppas på att dagen går lite fortfarare. Det är inte likt mig.

Dags att faktiskt skärpa mig nu, livet blir de man gör det till och jag har bestämt mig för att leva mitt positiva jag igen..=)




Long time it not forever

Bloggen går verkligen i perioder. Korta perioder skrivande o långa perioder där ja helt enkelt inte orkar. Men just nu känner jag verkligen för att börja skriva av mig.

Sitter i min studentlägenhet med ton med plugg. Tenta på fredag men kan inte alls koncentera mig.. En stark känsla säger mig att jag måste bort härifrån. lååångt härifrån för en längre tid. Börja leva mina drömmar på riktigt. Rädd för att bli kvar här, stanna kvar som flera andra jag känner. Ångra mig som äldre för att jag aldrig tog chansen. För vad hindrar mig egentligen? jag har pengarna, jag är fortfarande ung för att se möjligheterna, antagligen är min enda tvekan beroende på min feghet. Jag kan faila totalt men klarar jag det kan ja få ut så mycket av det.

Jag vill bort, bort härifrån. Men min feghet o räddsla att misslyckas håller mig kvar, det är den som får mig att tveka. Jag har vetat så länge att jag egentligen inte hör hemma här, för mycket problem privat har satt sina spår. Sverige är inte det stället jag vill vara på, leva på, låta mina barn växa upp i. Det har jag alltid vetat. Jag vill inte bli som alla andra..



Så som mitt liv är just nu så är det inte värt egentligen att stanna. Jag borde bara blunda, boka biljett för att slippa vela, men först måste jag bara våga ta steget..

RSS 2.0