Tenta om två dagar..

Simmade idag med Karro! hon ringde mig 07,00 o frågade va jag va. De va nämligen den bussen vi skulle ta, o ja hade såklart försovit mig. På med kläderna och tog bussen 07,36 istället. Tkr synd om Karro som fick vänta =/ Simmade iaf 50 minuter:D va sjukt omotiverad, trött, irriterad. Men damN va ja mår bra efter=D Pigg, nyduschad, nytränad o med bästa kaffet brevid mig just nu.

Tråkigt att inte ha något kul att se framemot i helgen, ja kommer få sitta med mina böcker hela helgen eftersom jag har tenta på måndag och massa att plugga in! =/ säämst..



Dags att skriva om stroke nu, efter de har jag ett antal sjukdomar, funktionsnedsättningar kvar att skriva om. Måste bli klar med att sånt skrivande idag så ja kan ägna lördag och söndag till att endast nöta och läsa! =)
Ha en fin dag!

Vår feelings

Jag är sämst! lyckades såklart försova mig, dem ggr när ja inte lyckats sova o vet att ja ska upp om 3-4 timmar så är de egentligen ingen ide att sova, för jag vaknar inte av klockan då! Hänt massa ggr att ja vaknat o mobilen ligger brevid mig i sängen men där jag inte har något minne av att jag gått upp ur sängen, gått sådär 2 meter o hämtat mobilen o stängt av den o lagt mig igen.

Detta resulterade i att jag inte hann träna! :/ eller hinner gör ja, men ja blev stressad eftersom jag vill komma igång med pluggandet så fort som möjligt idag eftersom jag inte kan sitta här till 21 idag som igår. Ska hem till M idag:D o på ett sätt va de väl bra att jag fick min "skönhetssömn" :p vill ju lyckligtvis inte komma med trötta påsar under ögonen när jag träffar M! :p

Pigg som en fågel är jag iaf! på stadsbiblioteket med en stor kaffe brevid mig. dags att lära sig hur nervsystmet utvecklas o fungerar. Har svårt för såna grejer.. men idag är jag iaf motiverad:D Man brukar vara det när man har nått o se framemot:D Tror nog effektiviteten blir så mkt bättre. Hoppas att vi bokar Rom resan idag också:D



The memories pass away, and I stand up with closed eyes, I know that nothing has changed in my heart. but I know that something good is near. It makes me smile anyway.

miss I miss you, but know I have to stand up and live my life like nothing has happened

Låång dag men idag har de inte gjort mig något alls. Umgåtts med människor som gett mig massa energi och gjort mig glad och positv! =) När man har såna människor vid sig så spelar de ingen roll om man sitter med saker som är mer än trista, man lyckas plugga med ett leeende ändå! :)

Dagen började med att ja och F satte oss ute på ett cafe inne i stan o tog en caffe, massa cigg o pratade om egentligen allting i 2 timmar! :) Efter det satte jag mig på stadsbliblioteket där min fina kusin Vicki kom förbi senare:D planerar en resa till Rom!! gaaalet:D can't wait. O en av de bästa sakerna är även att vi planerar att time in de datum då en av de australienare som ja träffade i thailand Mark är där!:D:D

Kommer nog få träna i morrn 06,30 trött! :/ men de är bara på morgonen i morrn som ja kommer ha tid att träna om ja ska hinna pugga till tentan. Efter de blir de att träffa M på gärdet! =) Känsla att de kommer bli en bra dag i morrn! även om ja kommer va gaaalet trött! :/





Längtar tillbaka..Men mest längtar ja nog tillbaka till tiden innan Thailand

RSS 2.0