Powenap i Personalrummet!

Säger bara det: U.N.D.E.R.B.A.R.T!

I vårt personalrum har vi en massagestol , som var helt uber skön o sova i trots att all personal gick in o ut, satte på datorer, o pratade högt. Det behövs en powernap när man jobbar dubbelt:D
I morrn blir det samma grej!=)

Jag saknar min bejbii! men i morrn får jag krypa ner hos honom efter att jag jobbat kväll. Jag längtar.. =) <3


I morrn blir jag "vuxen på Akvarellen"

På jobbet använder sig dem flesta (förutom nya timmisar, och jag:P ) en touch telefon där alla ärenden står. Förut hade alla papper där alla ärenden för dagen stod,  vilket var/är otroligt bekvämt! Då kan man ta sina ärenden lite som man vill, och byta ärenden som man vill. Men det går inte med dem här telefonerna.
På dem måste man starta tiden hos varje brukare man är hos och går man tidigare än beräknad tid så måste man redovisa på datorn vad man gjort istället. Hela telefonen är svår och förstår helt enkelt! Därför har jag unvikt den så länge det bara gått.


Men idag kom min chef på mig:S och ville att jag direkt skulle börja med telefonen.. =( och att det inte blir några fler papper för mig. En personal sa därför till mig idag " i morrn blir du vuxen på Akvarellen Emma" jahap..
Isåfall vill jag inte bli vuxen på Akvarellen..


Måndag igen :( noo

Jag har noll komma noll sug på o jobba ikväll, uuh vad jag inte vill!
Självklart ringer jobbet också på morgonen o väcker mig och har såklart kollat in när jag är ledig nästa gång. Tordag o fredag är mina heliga dagar men dem vill att jag ska jobba?!
NEJ TACK! jag behöver ha tid med ett socialt liv också . för på lördag kör 11-12 dagars jobb igång så jag behöver mina två dagar att vila och umgås med vänner och Hannes. Lutar åt att det blir bad på tordag eller fredag, fast.. jag tror tyvär inte vädret kommer tycka detsamma.

Nu har jag iaf precis vräckt i mig stor lunch, ska fixa mig nu och sen gå till jobbet och hinna handla lite yougurt eller nått till middag. I morrn börjar jag 7 o kör dubbelpass två dagar. Peengar, allt kommer sättas in på sparkontot igen sen =)

"Tullen i Trosa är så populärt att det inte finns dricka kvar åt alla"

Om gårdagens hemma fest så kan jag säga att Jag hade så jävla kul! :D Dame! Tommys fester är bäst, jag har aldrig haft så kul på någon hemmafest hos någon annan förut, underbart folk, musik, rökmaskin o awsome stämning!

Jag blev nog lite för full :P, ni vet så full att man inte riktigt vet vad det är man dricker. Stod där i köket med en mängd halvfulla spritflaskor o mixade drinkar själv som smakade skit, tappade dricka på golvet, kramade allt o alla, blev helt plötsligt "bästis" med en tjej jag aldrig träffat förut, lovade att jag o min pojkväns x o hennes bästa vän skulle gå ut på Tullen i trosa någon kväll o kasta ut min vän Isa ur hennes bod hahah, o skrattade åt saker jag inte riktigt förstår det roliga i " Tullen i Trosa är så populärt att det inte finns dricka kvar åt alla" hade riktigt kul åt det där =P Jag och hannes drog vid ca 4 eller nått därifrån o sov i hans mammas lägenhet eftersom hon inte var hemma och hon bor 5 min bort så det var perfekt=)

Uuh mådde inge vidare i morse, men det var det värt :D Älskling drog iväg till affären o köpte paj o chocklad åt mig, vi gick hem sen. Fast.. sakta sjävklart jag höll på o somna på vägen. Gick hem till mig sen.

Om gårdagen så var det nog en av dem bästa kvällarna sen gotland!:D Hemma fester är oftast roligare än krogen, det går inte o förneka!





HEMMAFEST:D taggad!

Nu är jag klar för kvällen :D ska bara damsuga o fixa här hemme sen ska jag möta Jessica o hennes bror. Äntligen en helg utanför jobbet !:D 

    Outfiten för kvällen hm rakt igenom;)


Ha en underbar fredag!


P.s Isaaa jag saknar dig..<3 en massaa!


Löööööördag och ledig :D

Ååh ni anar inte hur mycket jag sätt fram emot den här lördag:D
Självklart har jag jobbat, men bara till 12,30:D Jag var död i morse, verkligen kaput! O bussen går inte tidigt på helgerna så det var bara att gå till jobbet idag, vilket ja iof borde göra varje dag men det nämner vi inte nu!:P

Åkte till tumba en sväng o handlade dricka, nylonstrumpbyxor o lite yougort o banan. Nu har jag precis kommit ifrån en skön dusch o om några timmar ska jag fixa mig för kvällen :D För på schemat så står det HEMMAFEST:D:D:D Det kommer nog bli galet bra , det brukar det bli på Tommys fester!::D

Visar bild sen på min nyinköpta kjol jag tänkte ha ikväll, just nu orkar ja inte hämta kameran, för jag sitter så bra i sängen just nu =D

Föresten åkte en av mina favoriter tanter in på hs idag =( Jag höll hennes hand, o hon kramade den tillbaka o log när ambulans personalen kom o hämtade henne. Jag hoppas verkligen hon kommer hem igen , hon är en sån söt liten tant som är tok förälskad i banan. Kommer hon hem så ska jag köpa flera kilo bananer till henne!<3

Min fredag

Min fredag har/kommer endast bestå av jobb.. Dubbelpass en fredag, jag känner mig död.
Hoppas ni får en skönare fredag än mig! jag slutaer 22,30 , blir sängen direkt för mig sen eftersom jag börjar 7 i morrn igen :( Bättre fredag kan man ha! :P

 

 


Om ordet Jag älskar dig

Idag på jobbet disskuterade jag o några av mina arbetskollegor om vad "jag älskar dig" innebär.
Jag blev smått irriterad då alla jag pratade med inte hade samma tankar, och ansåg att jag inte kunde älska min pojkvän av vissa orsaker.

Smått irrterad över vad dem sagt, pågrund av att dem hade tok fel, så kom jag underfund med att det inte går att disskutera vad vad ordet " jag älskar dig" innebär, då människor ser det på såp olika vis.
Vissa säger att man älskar någon då man planerar barn o giftemål, eller att man bara kan börja älska någon när man varit tillsammans i flera år eller att man älskar någon när man känner behovet att man måste prata med varandra varje dag o slutatr att gå ut o festa och bara är med varandra istället.

Min betydelse är: att man endas kan känna det i hjärtat. Jag började älska Hannes när jag började känna mig tryggare i vårt förhållande, o när jagh inte var rädd att han inte skulle träffa andra under dem dagar då vi inte pratar och när när mitt hjärta talade om det för mig.
Det stör mig att folk kan säga till personer att dem inte älskar (vem de nu är) för alla människor börjar älska andras på helt olika vis.

Jag vet vad kärlek är, och jag vet hur det är att älska någon. Och det är egentligen det enda som betyder något!=) <3




Jag har liksom gått vidare på trappan medans du står kvar..

Jag blundar gärna för problem och ser hela tiden framåt och positivt istället. För det är just sån som jag är.
Tina törner spelar just nu i mina högtalare medans jag tänker på dagens samtal på jobbet. Jag tänker på hur mycket jag bryr mig om pappa, hur jag mycket jag saknar den pappan jag en gång hade. 10 år har paserat nu. Under tio år jag jag förändats, gått vidare, byggt upp mitt liv och mitt psyke medans du pappa fortfarande står kvar på samma platta, på samma trappsteg.

Jag ser hela tiden framåt men jag kan inte förneka att jag gråter ibland.., för att jag precis som alla andra också vill ha en riktig familj som är där på ens födelsedag, som kan ge dem kramar och den kärlek som bara en förälder kan ge. O jag vet pappa, jag vet att du inte kan ge mig den tryggheten o kärleken på samma vis, men du finns iaf där.. o jag bryr mig! Och jag är så rädd att förlora dig. För vissa säger att de är nu! jag borde umgås mycket med dig, för att du håller på o gå under mer o mer..Men det är inget du ser själv=(



Jag älskar dig<3

Jooobb

Jag har inte kunnat uppdatera så mkt här... Jobb, en massa jobb just nu!
Jobbar dubbelpass just nu, slutar 22,30 sen är jag tillbaka 7 i morrn på morgonen..

Jag är tröt!=( Men jag har jobb o kommer få lön io agustie så ja antar att ja inte ska klaga..

21 ååååår!

Idag är det den 19 Juli vilket pekar på att ja fyller år idag:D
Dagen har tyvär varit rätt som vanlig pågrund av att jag jobbade från 7-16.. Men bjöd kollegorna på bullar och fick en blomma av en av personalen =) Sen har dagen på jobbet varit rätt lugn så det var en rätt bra jobb idag iaf!:D

Efter jobbet
mötte jag upp Hannes i tullinge centrum och handlade, tog promenad hem och nu ska vi snart fixa middag. Jag firade ju min födelsedag lite grann igår, vilket var en mysig Middag =)
Fick ett sött Linne , o söta örhängen av Älsklings mamma och 1 armband och en halv flaska 50% 1 liters voda av hannes syrran!:D Fick idag present av hannes. Söta hanky panky underkläder och rosa strumpor:D

Nu ska vi eller Bejbii fixa middag, sen blir det nog mys hela kvällen! <3
Jobbar kl 7 i morrn igen.. Men blir ev utgång på lördag! =)

Nu ska jag njuta av kvällen med min pojkvän!



Dame!


Min morgon började inte som den bästa!
Vaknade 5, gick upp och duschade och insåg att ja var jäkligt hungrig, kollade kylskåpet som ropade Empty!..
Jahap! var bara o gå mina 3 km till jobbet hungrig.. inte bara det att mitt humör blev sämst, promenaden var också ganska jobbig.. Men som tur var jobbade ja bara från 7-10 En helt meningslös tid egentligen. Handlade frukost och missade precis bussen hem. Gick 3 km hem igen.. Har nu ätit en stor frukost,lunch.. =) mätt och på bra humör igen :D



Kolla brickan:D söstast

Nu väntar jag egentligen bara på att Hannes ska höra av sig, vi hade ju planer att gå på bio idag..

Senare blir det en middag hemma hos älsklings föräldrar =) o idag är det min sista dag som 20 år.. ångest??! uuh.. Jag stannar gärna vid 20. Mitt år som 20 var ett bra år:D Så nej! i morrn kommer det stå på mitt legg att ja är 21 men förutom att det kommer synas på mitt legg så kommer jag vara 20 år i mååånga år till=D

Så inget snack om att ja skulle vara 21 från o med i morrn!

sommaren 2010 den 17/7, en kväll att börja blogga igen!



Welcome back!

Jag har nog förmodlingen tappat alla mina läsare vid det här laget, o ja förstår dem! för vem vill läsa en blogg som inte har uppdateras på siosådär några månader.

Egentligen har jag mycket att berätta, men ikväll tar jag saker o ting kort=) 

Jag bor fortfarande kvar i min studentlägenhet som jag trivs grymt bra i! Mysig, ligger 3 km i från tullinge o känns perfekt för mig :D

Jag funderar starkt på att hoppa av lärarprogramet, då jag inser att lärare nog inte är något för mig, men mina 30 points har ja iaf klarat=D

Jag har sökt en distanskurs som arbetsterapeut i luleå o kom som 6 reserv, så vi får se vad som händer på skolfronten..=)

Jag är fortfarande tillsammans med min fina pojkvän Hannes, 1 år o ca 5 månader, I am still in love<3

Just nu jobbar jag på Akvarellen, men har hunnit med 1,5 månaders sommarlov med några få jobb pass, och ett helt underbart midsommarfirande på Gotland med en massa människor , mycket dricka och mycket festande och den härliga Gotlands stämmningen! Nu drar jobbet igång ordentligen ända fram till agustie då skolan börjar.

Även om jag just nu mest skriver för mig själv, eftersom jag vet att antal läsare ligger på noll- så känns det bra! Omemmawk.blogg. se är igång igen=D

Nu är det sova som gäller, i morrn är det jobb 4 h och efter det bär med av på bio med älskligen och sedan en middag hos Hannes mamma för att "fira" mig lite. De blir en mysig dag!

// Emma


RSS 2.0