Dubbelpass, och tröött

Kom precis hem (ca 30 min sen) från ännu en dag på jobbet.
Slutade 13,15 idag, åkte direkt till gymmet, efter 10 min på löpbandet ringer jobbet och frågar om jag vill jobba kväll. Absolut ställer jag upp, så blev smått stressad och tränade ett vääldigt kort pass, egentligen bara 10 min motion och lite armar. Men jag har sett till att försöka springa mkt i trappor idag istället på jobbet =)

Hade en helt okey kväll=) lite uttråkad då det inte finns så mkt att göra, men jag är galet trött nu iaf!
Hinner i princip bara hem och sova. Isa kom inte till mig idag, fast det kanske inte va en bra dag att komma ändå eftersom jag slutade 22,30 och i morgon börjar jag 7 igen.
Men jag gillar att jobba mkt på vardagar, blir lätt uttråkad hemma, och när alla ändå jobbar så kan ja ju lika bra också göra det=)=)=)  det ger pengar! Blir eventuellt frågad om kvällen på fredag me, jobbar dagen då också, så är små osäker om jag pallar jobba dubbelpass på fredag också.. får funderar på i morrn!

Nu ska jag krypa ner i sängen, i morgon väntar en lång dag. Ska försöka ta mig till gymmet också!
Föresten börjar jag själv se reslutat från träningen, tyckte att ja fått lite fastare rumpa:D hahaha. Om inte annat starkare benmuskler:P jag orkar nu springa mer i trapporna på jobbet utan att dö! det är positvit:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0